Økonomiassistent

  • København, Denmark

Økonomiassistent

Job description

Hvis du synes at det lyder spændende at arbejde med tal og tech, og hvis du trives i et ungt miljø hvor det går stærkt og hvor to dage sjældent er ens, så kunne du være vores nye økonomiassistent.


Vi søger lige nu den rette person til at blive en del af vores økonomifunktion i et 12 mdr, barselsvikariat med tiltrædelse så hurtigt som muligt og med mulighed for forlængelse.


Du kommer til at blive en del af et lille team på 3 økonomiassistenter og med en bred kontaktflade på tværs af alle afdelinger, lande og kontorer. Dit ansvar vil hovedsageligt blive indenfor bogføring, afstemninger, klargøring til revision samt koordinering af og med vores udenlandske finance samarbejdspartnere.


Du kommer til at sidde på vores nye hovedkontor i Nordhavn, men vi arbejder naturligvis også corona-venligt med arbejde hjemmefra.


Vi er et ungt og ambitiøst digitalt bureau som arbejder med en lang række digitale løsninger og du kommer til at arbejde i vores EMEA-region som er spredt ud på vores kontorer i København, Aarhus, London, Amsterdam, Berlin, Prag samt Dubai og består af i alt 150 kollegaer med forskellige baggrunde og kompetencer.


Vi ønsker ikke at modtage ansøgninger, men foretrækker et CV der klart skitserer dine tidligere opgaver og ansvarsområder.

Requirements

Det er vigtigt at du som person er udadvendt, selvstændig og kan begå dig på såvel dansk som engelsk. Det er også vigtigt at du - ligesom os - sætter pris på et ungt miljø med en til tider hektisk hverdag hvor der er kort til beslutninger samt mulighed for personlig udvikling og for at sætte sit præg på virksomheden.


Det er et krav at du har...

- styr på de fleste af bogholderiets facetter

- gode IT-kundskaber og er lærenem I forhold til nye systemer

- mindst to års erfaring i lignende stilling


Det er en fordel hvis du har...

- erfaring med digitalt bogholderi

- erfaring fra et internationalt miljø

- erfaring fra konsulentvirksomhed